meg.jpg
 

Møt fotografen

Hei, vakre deg.

Jeg heter Ine, og jeg vil du skal vite at uansett hvor du befinner deg i livet ditt akkurat nå, så er «sexy» noe som bor inni deg. «Sexy» defineres ikke av en buksestørrelse, en cup-størrelse, alderen din, sivilstatusen din, eller noe som helst annet, samme hva du måtte fortelle deg selv. Sexy er en sinnsstemning. Det bor en sensuell, selvsikker og modig kvinne i deg, og det vil jeg gjerne bevise for deg - hvis du gir meg sjansen.

Jeg tviler på at jeg møter mye motstand dersom jeg påstår at de aller fleste kvinner, en eller annen gang i livet, har følt på kroppspress. Jeg vet at jeg har gjort det. Jeg slet med selvbildet i mange år, og det gikk ut over både helse og livsglede. Det er fremdeles dager hvor jeg lar bagateller plage meg, hvor jeg snur og vender på meg foran speilet og kritiserer det jeg ser. Dersom du ikke kan kjenne deg igjen i den beskrivelsen, og du genuint elsker deg selv hver eneste dag - da er du en heltinne, og jeg hyller deg. Men hvis du nikker med, så vit at du ikke er alene. Vi har alle sånne dager, uker, måneder.

Jeg mener at absolutt alle kvinner, uavhengig av kroppsfasong eller bakgrunn, fortjener å føle seg sterke, kvinnelige og vakre. Kroppen din burde feires, ikke kritiseres. Vises frem, ikke skjules vekk. Mitt mål er å vise kvinner at de ikke trenger å la seg definere av medias snevre skjønnhetsidealer, og at det aldri er feil tid for å minne seg selv på det.

 
 
 

Opplevelsen

Lingerie & Wine

 

Ikke så mange har hørt om boudoirfotografering her til lands, og dem som har hørt om det, assosierer det ofte med morgengave til sin kjære. Ja, boudoirfotografering kan være en fantastisk gave. Men her hos meg, er ikke boudoirfotografering skapt for å glede partneren din. Først og fremst, er denne opplevelsen designet for deg. Lingerie & Wine-opplevelsen er en sjanse til å bli minnet på at bak alle lagene av mor, søster, datter, kjæreste, kone, venn, girlboss - så er du også en kvinne som fortjener å falle hodestups forelsket i deg selv. Det er lov å føle seg sexy, og du skal aldri trenge å unnskylde deg for det. 

Jeg vil at du skal vandre hjem fra fotograferingen din, og føle deg full av nyvunnet selvtillit at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg. Jeg vil at opplevelsen i seg selv skal være så god, så styrkende, så oppløftende, at bildene du får senere bare blir en bonus. En mental spadag der du gjenoppdager kjærligheten til deg selv. Der du lærer å se deg selv på samme måte som dine nære allerede ser deg hver eneste dag. Jeg vil at opplevelsen skal inspirere selvtilliten din og minne deg på verdigheten din.

Lingerie & Wine-opplevelsen er skapt for å bygge deg opp. Fra du sitter i sminkestolen til flinke Seline, min dyktige in-house stylist, til du ligger på senga og ler fordi nervene du hadde, plutselig føles helt meningsløse, så er denne dagen for deg. Bobler i glasset, favorittmusikken din på anlegget, jenteprat, latterkuler.

Gi deg selv tillatelse til å føle deg verdig, sexy og uovervinnelig.