Du lurer, jeg svarer

 
05-icon.png
 

Hvor holder du til?

Jeg holder til i Bergen, men jeg er veldig mye rundt på farten. Uansett hvor i landet du befinner deg, ikke nøl med å ta kontakt dersom du er interessert i en boudoirfotografering. Det kan godt hende jeg er forbi nabolaget ditt snart uansett!

Hvor mye koster en boudoirfotografering hos deg?

Selve opplevelsen koster 2499,-. Det inkluderer en prep-guide og personlig veiledning i forkant, profesjonell sminke og hårstyling av min faste stylist, to timers fotografering, bobler i glasset, masse gode samtaler, og en privat visningstime. Det er på denne visningstimen du får muligheten til å kjøpe bilder, album og produkter fra en a la carte-meny.

Jeg bekymrer meg litt for investeringen. Tilbyr du betalingsplaner?

Absolutt. Jeg mener at ALLE fortjener en boudoirfotografering, og jeg vil aldri at penger skal holde deg tilbake. Derfor tilbyr jeg fleksible betalingsplaner dersom du syns det blir vanskelig å betale alt på en gang.

Blir bildene mine publisert noe sted?

Jeg kommer aldri, under noen omstendigheter, til å dele bildene fra fotograferingen din uten at du har gitt meg tillatelse til det. Denne opplevelsen er for deg, ikke for min portfolio. Når det er sagt, så syns jeg selvfølgelig det er utrolig gøy å få dele bilder - så alle som gir meg publiseringstillatelse vil få en liten godtgjørelse i form av kreditt som kan brukes på ekstra bilder eller produkter. Yay!

jeg er nervøs for kroppen min. Redigerer du bildene?

Alle bildene du får se på visningstimen din, er etterbehandlet for å sikre perfekt lys og fargebalanse. I tillegg fjerner jeg selvfølgelig urenheter og sår. Men jeg redigerer ikke kroppen din. Du er god nok akkurat sånn som du er, og det er nøyaktig det jeg vil at denne fotograferingen skal bevise for deg. Å endre på det kunstverket som er kroppen din, ville vært en tragedie. La oss heller feire alle de vakre særegenhetene som gjør deg til deg.

hjelp, Hva skal jeg ha på meg?

Girl, I’ve got you! Før fotograferingen din vil du få tilsendt en detaljert prep-guide som tar for seg alle spørsmål du måtte ha om antrekk, styling og forberedelser! Dessuten er jeg alltid tilgjengelig dersom du ønsker personlig veiledning.

Hvor skjer fotograferingen?

Alle fotograferinger foregår enten hjemme hos deg, hjemme hos meg, eller på en lekker AirBnB. Hvilket alternativ som passer best til akkurat din shoot, blir vi enige om sammen.